Kaikki itsenäiset kuorot kamppailevat enemmän tai vähemmän toimintansa rahoittamisen kanssa. Loppujen lopuksi valtion ja kuntien pitäisi suurelta osin kantaa vastuu taiteen ja kulttuurin tukemisesta. Tämä koskee myös kuorolaulun edistämiseen tarkoitettuja apurahoja. On valitettavaa, että valtion budjetissa on paljon parannettavaa tässä asiassa.
On kuitenkin useita säätiöitä ja rahastoja, jotka suhtautuvat myönteisesti kulttuuritoiminnan, kuten laulun ja musiikin, tukemiseen erilaisin keinoin. Haluamme Kauniaisten kamarikuorossa osoittaa arvostuksemme ja kiitoksemme kaikille niille, jotka ovat taloudellisesti tukeneet kuoroamme sen 50-vuotisen toiminnan aikana. Seuraavat avustajat ovat vuosien varrella tukeneet Kauniaisten kamarikuoron toimintaa ja auttaneet pitämään intohimoamme kuorolauluun elossa:
Aktiastiftelsen Esbo-Grankulla, Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond, William Thurings stiftelse, Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse, Svenska folkskolans vänner, Svenska Kulturfonden, Understödsstiftelsen för Arbetets vänner, Konstsamfundet, Oskar Öflunds stiftelse, Kauniaisten kaupunki.
Kuoron pitkäaikainen toiminta edellyttää toimivaa hallintoa. Peter Ingo on ollut arvokas tukipilari kuorollemme monien vuosien ajan, toimien eri tehtävissä. Peter on aina valmis vaihtamaan stemmaa ja laulaa onnistuneesti lähes kaikki äänet, ehkä sopraanoa lukuun ottamatta.
Peter on toiminut kuoron hallituksen puheenjohtajana useita kertoja tehden tärkeitä päätöksiä kuoron toiminnasta ja huolehtien taloudesta. Hän on myös hyödyntänyt laajaa kontaktiverkostoaan auttaessaan kuoroa uuden kuoronjohtajan hakuprosesseissa.
Lisäksi useilla kuoron ulkomaanmatkoilla Peter on pitänyt langat käsissään ja varmistanut että kuorolaiset pysyvät yhdessä. Hän on myös toimittanut valokuvia kuoron matkoilta tämän katsauksen tarpeisiin. Annamme hänelle mieluusti hänen ansaitsemansa lisänimen Il Presidente.
Puheenjohtaja johtaa kuoron hallitusta ja pitää silmällä yhdistyksen sääntöjä, koordinoi kuoron suunnittelua ja toimintaa, koordinoi hallituksen päätöksiä ja huolehtii päätösten toteutumisesta.
Kuorossamme puheenjohtaja kutsuu hallituksen koolle yleensä kerran kuukaudessa ja johtaa puhetta kuoron kokouksissa. Puheenjohtajan tehtävänä on myös huolehtia siitä, että kutsu kuoron vuosikokouksiin lähetetään ajallaan ja kuoron sääntöjen mukaisesti. Puheenjohtaja avustaa hallitusta myös toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä vuosikertomuksen laatimisessa. Puheenjohtaja ylläpitää yhteyksiä muihin kuoroihin ja kuoroyhdistyksiin.
Varapuheenjohtaja avustaa puheenjohtajaa tämän ollessa estynyt. Varapuheenjohtajan ehkä tärkein tehtävä on hakea kuoron toimintaan taloudellista tukea eri säätiöiltä ja rahastoilta. Itsenäisen kuoron on haastavaa kattaa kulut pelkillä jäsenmaksuilla ja konserttituloilla.
Kuoron rahastonhoitaja vastaa taloudesta ja huolehtii tulojen ja menojen tasapainosta. Rahastonhoitaja huolehtii kirjanpidosta ja laatii tilinpäätöksen ja talousarvion.
Intendentti/tiedottaja vastaa kuoron konserttien ja muiden esitysten järjestämisestä, mukaan lukien harjoitukset, matkat ja juhlat. Tiedottajan tehtävänä on myös koordinoida kuoron viestintää kuoron verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
Nuottifiskaalin tehtäviin kuuluu huolehtia kuoron nuottiarkistosta. Hän hankkii kuorolle uudet nuotit ja huolehtii siitä, että kaikki kuorolaiset saavat tarvittavat nuotit harjoituksia varten. Suurempien teosten nuotit maksavat yleensä kuorolaiset itse.
Kuoron emännällä on vastuullaan kuorolaisten esiintymisasut. Hän suunnittelee esimerkiksi huivit naisten asuihin ja miehille solmiot ja rusetit.